Jump to content

Small Graphical bug.


Recommended Posts

I apologise if this has been found and discussed already, but i couldn't see any post that may have referred to this particular bug.

Anyway... when i use Paint.net i always turn off the Tools window, and just have it as a drop down menu instead.

So if I run Paint.net from my taskbar all is fine as you see here.

PaintnetMenu1.jpgPaintnetMenu2.jpg

But If i right click on a file from the windows explorer and choose "open with - Paint.net" this is what happens...

PaintnetMenuBug1.jpgPaintnetMenuBug2.jpg

I hope this helps

Running Windows 7 Home Premium 64bit

Edited by Darkmiss
Link to comment
Share on other sites

I can't reproduce this, nor have I received any other reports of it.

Hmm! very strange, happens every time for me.

must be my machine, unless someone else can replicate it?

I have updated the program a few time just latley over the top of eachother

So maybe if I uninstall and install it fresh, may clear it up.

Are the images working now ?

Edited by Darkmiss
Link to comment
Share on other sites

Are you using a Win7 theme? If so, try turning it off or going back to the default theme to see if the problem persists.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...