Sign in to follow this  
nabsltd

Problem with paint.net forum

Recommended Posts

Since there is no section specifically for issues with the forum, posting here is my only choice.

 

After about an hour, my session with the forum logs out, even though I have "remember me" set on login.  Then, I can't log back in, as the password doesn't seem to work, and I have to use the "reset".  This has now happened 4 times, so I know that not every time was a password typo, especially since I copy/pasted into the "password recovery" page, and then the same thing into the login page.

 

The best bet for any forum admin is to send an e-mail to my registered address, because I likely won't see any replies to this or PMs in a timely manner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tested it and it's working fine for me.  I have heard of people having trouble with different browsers.  Can you try one that you don't normally use and see if it's any different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this