Jump to content

Tried Paint. NET, got problems


Robin A.
 Share

Recommended Posts

I tried paint .NET and got two problems, not related directly to the program:

1. After I installed paint .NET 2.6 RC1 and NET FW 2.0, I noticed that System Restore was keeping only a few (one or two) restore points, not the 15+ points it kept before. Perhaps each restore point became too large?

I uninstalled Paint .NET and FW 2.0 and System Restore came back to normal behavior (15+ restore points).

2. Paint .NET updated automatically from the Web, but afterwards I could not uninstall it. It reported a missing file or something like that.

I have NET FW 1.1 installed also.

Link to comment
Share on other sites

Moved to Bugs & Troubleshooting

1) We don't muck with System Restore at all. Perhaps .NET 2.0 does, at least right after or during installation?

2) Could you post a screenshot?

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Paint .NET updated automatically from the Web, but afterwards I could not uninstall it

I do not have the original error message, but it referred to the same problem mentioned in other threads in this forum - MSI file could not be found. I think the solution is detailed in one of them - thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...