Jump to content

Vista Installation issue


Graham
 Share

Recommended Posts

I was currently running version 3.05 on Vista with no issues.

I tried to upgrade to version 3.10 and it failed. I also tried to try release candidate 1 3.20 but it gave the same error.

I have tried to reinstall .netframework but it gives a error that it is already installed and is part of the operating system.

I also tried to use the cleanup utility but it won't work on vista.

Below is the error I receive

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I'm running on Vista Inspirit Ultimate 2, which is a bricopack. I got a similar error when I tried to install the upgrade. It created about 30-40 quick-launch icons, and about 50 desktop icons. I don't know how that happened! So I tried deleting it, then I re-installed it. Somehow that fixed it.....

Strange, strange bricopacks

Theres a reason there free.....

haha

Link to comment
Share on other sites

I'm running on Vista Inspirit Ultimate 2, which is a bricopack. I got a similar error when I tried to install the upgrade. It created about 30-40 quick-launch icons, and about 50 desktop icons. I don't know how that happened! So I tried deleting it, then I re-installed it. Somehow that fixed it.....

Strange, strange bricopacks

Theres a reason there free.....

haha

A brico pack isn't the same as Vista.

Graham: Download the 3.20 final, if you still get the same error, let us know.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...