Jump to content

stel

Newbies
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stel

  1. 6 hours ago, IHaveNoName said:

    Dacă imaginea din OP este cea despre care vorbește atunci poți să faci o treabă acceptabilă în ea în mai puțin de 3 minute, cu puțin mai mult decât instrumentul Magic Wand. Toleranța inițială, care stabilește în jur de 38% pe întreaga suprafață albă, izolează în mare parte vehiculul de fundal foarte curat. Orice mai mult de 38% și riscați să se răspândească selecția pentru a include luminile din față ale lunetă ale barei de protecție și alte elemente de iluminare adiacente fondului alb.

     
    După decupare la 38%, vă puteți concentra pe zonele de umbre care necesită diferite setări de toleranță în funcție de tonul acestora, dar puteți izola și elimina majoritatea acestora cu ușurință, deși unele detalii de margine pot fi pierdute pe anvelope.

     

    După ce ați terminat, măriți aproximativ 300% și ștergeți toate grupurile de pixeli rămași în zonele de fundal și curățați / retușeați marginile din jurul anvelopei și ale pedalei. Forma lor face acest lucru destul de ușor.

     

    În cele din urmă, adăugați un strat separat de fundal alb sub el și care ar trebui să fie la fin.

     

  2. I want to extract an object (a toy car) from a background of shadows and then put it in a white background. One advice I would appreciate a lot.

     

    Vreau să extrag un obiect (mașină de jucărie) dintr-un fundal de umbre și apoi să-l pun într-un alb fundal. Un sfat aș aprecia mult.

    IMG_0256.jpg 1024.jpg

×
×
  • Create New...