Jump to content

Paint.NET Problem?


Recommended Posts

Hello All,

I am future sig maker and joined the forums not to long ago but i've been using paint.net for a while.

Now lets get to the problem:When i try to open Paint.NET It waits a second and then a error report opens.I press send report and it still does not work after.I try not sending it but it still doesn't work.

Any help here?

ANYONE???

Link to comment
Share on other sites

Sending error reports will not fix the error. It just adds help to people who get the error report. I would say to Rick but I don't know what send error report you got. I thinking you got the default MS one that sends the error report to MS and not to Rick.

When Paint.NET crashs it likes to make an error log. Post the error log here or error message you get.

You can also try a repair of Paint.NET and the .NET Framework if the problem has only just started (Meaning it work find till now on that version).

Link to comment
Share on other sites

That sends a report to Microsoft, not to me. Try running a repair of the .NET Framework, as that type of error only comes up if it has major problems loading Paint.NET.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...