Sign in to follow this  
Tanel

Paintbrush Bug (PdN v3.10)

Recommended Posts

That's just the way it works currently. This isn't really "by design" so much as "by compromise" until a brand new brush renderer is written.

Share this post


Link to post
Share on other sites
That's just the way it works currently. This isn't really "by design" so much as "by compromise" until a brand new brush renderer is written.

I was thinking that...

Share this post


Link to post
Share on other sites
That's just the way it works currently. This isn't really "by design" so much as "by compromise" until a brand new brush renderer is written.

When will the new brush be written?

This happens for me to. It kinda looks like a tube ^_^

Does it happen with 3.08? Uhm what you could do is brush on a transparent layer and have the background on a different layer and use the transparency plugin on the brush layer. (Use anti-anti-anitialise [sorry about the spelling if it's wrong] off)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this