Jump to content

Selection Tool Not Working


Neil
 Share

Recommended Posts

Whenever I open a pdn image that was created with an OLD VERSION of paint.net it says some crappy message about how it wont work with the old version if I save it or something, blah, blah, blah.

But the problem is that I CANNOT USE THE SELECTION TOOL.

Only with images created in a new version.

Any suggestions/ideas? Right now my current fix is just to File>Save to make it seem as if I have updated it with the new version...

Link to comment
Share on other sites

Talk about bizarre ... definitely a bug. For now the workaround is as you listed, to save and then reopen it. I've filed a bug though, and marked it as high priority.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

This bug is fixed for the next release.

For some reason, one of our OnLoad() event handlers was being called twice, which is where we register for a bunch of input events. So all input was being handled twice, which can have bizarre consequences.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...