Jump to content

Forumer is messing up on me


Recommended Posts

Just about every time I try to post a quick reply, it redirects me to the "Post new reply" page and it says "Invalid Session. Please resubmit the form" on the top. Sometimes, I just press submit and it goes through. But now, it will either click submit 10 times or it doesn't go through at all.

Another thing that had been happening may also have to do with The one up there (^^^). Lately, I randomly get loged off even though I set it up to log me in automatically. This is a major problem because every time I log back on, I have no idea what topics I have or have not read.

Is there any way to stop this?

EDIT: It took me 3 submits to submit this topic.

"The greatest thing about the Internet is that you can write anything you want and give it a false source." ~Ezra Pound

twtr | dA | tmblr | yt | fb

Link to post
Share on other sites

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... 15ae782d64

Number of tries to submit: 9

I solved the problem. There was a nasty little cookie in FireFox.

EDIT:

Number of tries to submit: 2

"The greatest thing about the Internet is that you can write anything you want and give it a false source." ~Ezra Pound

twtr | dA | tmblr | yt | fb

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...