Jump to content

Unfocus effect "transparent pixels" problem


Collision
 Share

Recommended Posts

So this is what happens whenever you load a PNG file and try applying "Unfocus" effect on it, it all goes transparent like in the picture below :

 

qTnRsod.png

 

Sometimes you get to see only some parts of the picture (mainly when it's a text or an object with the same color), I also think that it may be a memory-related issue.

Link to comment
Share on other sites

Can you provide me with two things? 

 

1) The output from Settings -> Diagnostics (there's a "Copy to Clipboard" button")

 

2) Attach one of the PNGs which causes this to happen to your reply

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Can you provide me with two things? 

 

1) The output from Settings -> Diagnostics (there's a "Copy to Clipboard" button")

 

2) Attach one of the PNGs which causes this to happen to your reply

For 1) :

Application	paint.net 4.0.3 (Final 4.3.5316.40022)
Build Date	mardi 22 juillet 2014
	
Hardware accelerated rendering (GPU)	True
Animations	True
DPI	96.00 (1.00x scale)
Language	en-US
	
OS	Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601.65536)
.NET Runtime	4.0.30319.17929
Physical Memory	8 076 MB
	
CPU	Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
    Architecture	x64 (64-bit)
    Process Mode	64-bit
    Speed	~3500 MHz
    Cores / Threads	8
    Features	DEP, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4_1, SSE4_2, XSAVE
	
Video Card	NVIDIA GeForce GTX 770
    Dedicated Video RAM	1 990 MB
    Dedicated System RAM	0 MB
    Shared System RAM	2 048 MB
    Vendor ID	0x10DE
    Device ID	0x1184
    Subsystem ID	0x28251462
    Revision	161
    LUID	0x0000A3C0
    Flags	None
    Outputs	1
	
Video Card	Intel(R) HD Graphics 4000
    Dedicated Video RAM	64 MB
    Dedicated System RAM	0 MB
    Shared System RAM	1 632 MB
    Vendor ID	0x8086
    Device ID	0x0162
    Subsystem ID	0x01621849
    Revision	9
    LUID	0x0000A6EF
    Flags	None
    Outputs	0

For 2) : A screenshot taken from a Vegas Pro 12.0 project.

(Couldn't attach it because its size is higher than 256 KB)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...