Jump to content

Install doesnt work on Windows XP Pro x64


Recommended Posts

Can you tell me which, if any, of the following processes appear in Task Manager's list of processes?

SetupShim.exe

SetupFrontEnd.exe

PaintDotNet_2_5_Beta2.exe

I have been testing on a Windows Server 2003 x64 box and everything is working, so there must be some difference between our systems that is causing this. I assume you have all the latest updates, have tried restarting, and etc. etc. blah blah blah.

(As an aside, a little known fact is that Windows XP x64 is really Windows Server 2003 SP1 x64, but with the removal of server stuff and the reintegration of all the 'consumer' stuff. So really, XP x64 and Server 2003 x64 are very closely related, much more so than XP Pro/Home and regular 32-bit Server 2003 :) It can be confusing, especially with the recent "XP SP2" marketing push, to see a fresh XP x64 installation claim to be "SP1".)

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...