Jump to content

paint.net 4.0 final - Language configuration not working


Recommended Posts

Hi,

 

I've just installed paint.net 4.0 in a Windows system with regional settings as 'Spain / Spanish'. However, although the application is set to English, it still show messages in spanish.

Here's a screen capture (app was already restarted, and even in the first execution it was already set to 'English'):

 

3MieyyI.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Did you restart after changing the language?

Link to comment
Share on other sites

Yes, i did. I've restarted the computer and same thing, but I've solved it just by changing language to 'Spanish', restarting and then reverting to 'English' again.

Now it works (it seems that, although it displayed 'English' in the options, the config file wasn't saved correctly).

Link to comment
Share on other sites

I think I know what's causing this and I should have a fix for a 4.0.1 update.

 

For now, you should be able to work around this by setting the language to anything else, restarting paint.net, and then setting it to English and restarting the app one more time.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...