Sign in to follow this  
Awediot

ver.4 (or is it 3.5.11) and Engr./Emboss crash

Recommended Posts

Just installed ver. 4 beta...using Windows 8, 64 bit...so far so good...until I hit OK for the 'Emboss/Engrave' filter... Blink and gone...twice. No 'error message' or warning. Just lights out...

Interesting...this is the beginning of the pop up crash info (about a 1/100 of the text):


>> Application version: paint.net 4.0 (β 4.0.5168.12074)

Time of crash: 4/8/2014 4:16:30 AM

Application uptime: 07:22:24.0002300

Application state: Running

Working set: 428,480 KiB

Install directory: C:\Program Files\paint.net

Current directory: C:\Program Files\paint.net

OS Version: 6.1.7601.65536 Service Pack 1 Workstation x64

.NET version: CLR 4.0.30319.18444 x64, FX 4.0 4.5

Processor: 2x "Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz" @ ~2594MHz (DEP, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4_1, SSE4_2, XSAVE)

Physical memory: 6126 MB

Hardware acceleration: True

Video card: NVIDIA GeForce 210

UI animations: True

UI DPI: 96.00 dpi (1.00x scale)

UI theme: Aero/Aero (Aero.msstyles)

Updates: True, 4/7/2014

Locale: pdnr.c: en-US, hklm: en-US, hkcu: en-US, cc: en-US, cuic: en-US



Exception details:

System.MissingMethodException: Method not found: 'Void PaintDotNet.Utility.ClipNumericUpDown(System.Windows.Forms.NumericUpDown)'.

   at Toli.EngraveEmbossEffectConfigDialog.UpDownWidth_Leave(Object sender, EventArgs e)

   at System.Windows.Forms.ContainerControl.UpdateFocusedControl()



Managed assemblies: --- Exception while populating assembliesInfo: System.NotSupportedException: The invoked member is not supported in a dynamic assembly.

   at System.Reflection.Emit.InternalAssemblyBuilder.get_Location()

   at PaintDotNet.Diagnostics.CrashLog.WriteCrashLog(Exception crashEx, TextWriter stream) in D:\src\pdn\paintdotnet\src\PaintDotNet\Diagnostics\CrashLog.cs:line 454 ?<<


It notes I'm using ver. 4... However, on the pdncrashlog that appears on the deak top, it states:

>>Application version: Paint.NET v3.5.11 (Final Release build 3.511.4977.23443)
Time of crash: 1/6/2014 1:41:06 AM
Application uptime: 03:24:14.1938998
Install directory: C:\Program Files (x86)\Paint
Current directory: C:\Program Files (x86)\Paint
OS Version: 6.1.7601.65536 Service Pack 1 Workstation x64
.NET version: CLR 2.0.50727.5472 x64, FX 2.0 (rtm sp1 sp2) 3.0 (rtm sp1 sp2) 3.5 (rtm sp1 sp1_CP) 4.0 (rtm rtmEx)
Processor: 2x "Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz" @ ~2594MHz (DEP, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4_1, SSE4_2), fps=0x1
Physical memory: 6126 MB
UI DPI: 96.00 dpi (1.00x scale)
UI Theme: Aero/Aero (Aero.msstyles)
Updates: true, 12/28/2013
Locale: pdnr.c: en-US, hklm: en-US, hkcu: n/a, cc: en-US, cuic: en-US
Managed assemblies:
    mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089 @ C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v2.0.50727\mscorlib.dll
    PaintDotNet, Version=3.511.4977.23448, Culture=neutral, PublicKeyToken=null @ C:\Program Files (x86)\Paint\PaintDotNet.exe... ETC...ETC...ETC... <<

(more than happy to send you the entire report if you'd like)...


Always have really enjoyed paint and appreciate the work 'you all' put into it...and can't beat the price. I'm pretty much techno-challenged and the reports are greek to me...but as a newbie here, will look around and check the troubleshooting areas... If it's spelled out I can usually 'fix' whatever. ...or not... Thanks...


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

(more than happy to send you the entire report if you'd like)...

 

It would probably be helpful.  You can paste the full text in between [spoiler][/spoiler] tags.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also really like engrave/emboss. I am disappointed it doesn't work in 4.0. However, because I miss it, I asked in another thread if there were alternatives that do work in 4.0. Perhaps some of the replies will interest you.

 

Link : http://forums.getpaint.net/index.php?/topic/28126-plugins-like-tolis-engraveemboss-but-work-in-40/

Edited by Cc4FuzzyHuggles

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the 3.5.11 crash log from your desktop is from January ("Time of crash: 1/6/2014 1:41:06 AM"). I don't think I need it though ... 

 

This particular plugin should be working in the next 4.0 beta update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this