Jump to content

Pressure sensitivity in Vista


mboeker
 Share

Recommended Posts

Dear Paint.net community,

I just downloaded and installed paint.net 2.72 on Vista RC2 5728, and I love it, but there doesn't seem to be any pressure sensitivity for the paintbrush.

I'm using an Electrovaya Scribbler SC3100 Tablet PC (a slate Tablet PC, not one of those bulky Laptops with a rotatable screen).

Pressure sensitivity is working in other apps, and all my drivers are up to date. I've read through the forums and haven't found anything relating to my problem. Am I doing something wrong or is this a generic issue?

Thanks for any feedback, and I look forward to using this clean, light, and very functional app!

-Martin

Link to comment
Share on other sites

There was an issue with very old builds of Vista where Paint.NET would crash with this enabled. So it was disabled under Vista. I'm looking to re-enable it for the v3.0 release.

Also, moving this post to Bugs & Troubleshooting.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...