Sign in to follow this  
morphedkirby

Draw with Photoshop Brushes

Recommended Posts

how do you get the custom brushes on to Paint.Net... i dont quite understand the directions. (but im sure i will as soon you help me.)

that and i cant evn find the custom brushes tool anymore...v.v, (/cry)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a suggestion!

When you are exporting your brushes, if you want to skip the step where you have to put the brushes in PDN just export them straight to the custom brush folder. I find this goes quicker and takes less memory on your computer :D

~~~TARA!~~~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stickied at the top of the plugin section is my plugin pack, which includes CustomBrushesMini.

I can't seem to open it :(

I have the .dll files and everything in the effects folder, but I don't know how to open the 'draw with custom brushes' tool.

Edit: I also don't know where to find the Paint.NET user files that you all keep talking about.

Edit Edit: Nevermind, I found where the tool is here viewtopic.php?f=16&t=30524

Share this post


Link to post
Share on other sites

howdy, im having some didfficulties with this. i can upload the brushes easily, get them into paint.net etc, but it has some weird bugs.

if i put a brush on my canvas, undo it, then put the brush on again, and stuff up again, it wont undo. so basically i can only undo it once =[

also, i cant delete brushes from the selection of brushes on the side when in paint.net. is there a way to delete some of the brushes because some i dont want anymore.

please help me if u have a solution to these problems :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I meant to post here earlier but somehow I clicked on a different page in my browser and posted to another without realizing it. (sorry ><)

But I cant load the ABR viewer like its supposed to.

It loads up, but then I try to load a set of brushes into it.

At that point it just crashes.

Would it have anything to do with the fact that I'm running Windows 7?

Or would another problem be causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@The poster above me

I have Windows 7 and it also doesn't work. XP gave no problems, so yes, it probably has to do with Windows 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look for a folder named - ABRViewImages,

in the same directory where you ran the

ABRView.exe.

On Vista, the folder is created automatically

and the extraction to that folder seems to be

automatic also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this