Jump to content

Paint.net glitch that no one else seems to have (SOLVED)


Recommended Posts

Like the title says, I have this very strange visual glitch that interferes with my performance in paint.net. Everything looks very distorted because of this strange glitch. I originally installed paint.net and installed the pyrochild plugin pack and vandermotten plugin pack. The vandermotten plugin pack installed incorrectly, but since i dont use paint.net that often, i decided to ignore it for the time being. A few days later, I decide to try and fix it so i reinstall vandermotten and it installs correctly this time. (i dont even know how it installed incorrectly the first time, i did the exact same thing as when it installed correctly). After installing the plugin correctly. A strange error occurred. I couldnt find any error number and paint.net didnt recognize and errors. This same glitch now happens with a select few other programs except on a much much much smaller scale. For example, if i randomly click on the vanilla minecraft launcher and then hover over the titlebar, the glitch happens. If i open piskel (a sprite making program) and do the same thing, it also happens. I cant find anyone else that has this problem because when i search for anything paint.net related with the key term "glitch" i just find a bunch of tutorials for glitch effects. Im new to this forum so i hope im posting in the correct spot. (so far, to fix this issue, i have tried uninstalling and reinstalling. restarting my device. uninstalling with revo uninstaller and reinstalling. searching for any paint.net files and then reinstalling.)2138789402_weirdglitchminecraftlauncher.PNG.b3ee87bf94824825082a688dfbe191c7.PNG you can see the glitch at the bottom left

 

508568406_weirdglitchpiskel.PNG.10c2949685898e2a4e3def90035dc547.PNG i had to make this piskel screenshot smaller because the image was too large (over 256 kb) you can see the glitch surrounding all of the tools

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

That's not a screenshot of Paint.NET... so we can't help you.

 

Try turning off Nvidia's Image Sharpening:

 

https://forums.getpaint.net/topic/115457-paintdotnet-425-issue-with-image-sharpening-setting-for-nvidia-driver-44112/?do=findComment&comment=564635

 

Click to play:
j.pngs.pngd.pnga.pngp.png
Download: BoltBait's Plugin Pack | CodeLab | and how about a Computer Dominos Game

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, BoltBait said:

That's not a screenshot of Paint.NET... so we can't help you.

 

Try turning off Nvidia's Image Sharpening:

 

https://forums.getpaint.net/topic/115457-paintdotnet-425-issue-with-image-sharpening-setting-for-nvidia-driver-44112/?do=findComment&comment=564635

 

im so sorry. i completely forgot to include the actual evidence of it happening on paint.net itself. i edited the post with a youtube link to the issue but i will also link it here: 

 

Edited by Txkagi
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, BoltBait said:

That's not a screenshot of Paint.NET... so we can't help you.

 

Try turning off Nvidia's Image Sharpening:

 

https://forums.getpaint.net/topic/115457-paintdotnet-425-issue-with-image-sharpening-setting-for-nvidia-driver-44112/?do=findComment&comment=564635

 

edit: i just turned of nvidia's image sharpening and it fixed the issue. thank you so much!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...