Jump to content

Clone Stamp - new behavior


Recommended Posts

All, I have the latest version 4.0.13 and am running Win 10.

The clone stamp behavior seems to have changed or I have something odd going on.

I select the tool. Then select a size. So far so good. Then when I select the stamp area (Control-click), I get two circles of different sizes.

The area to clone is larger than the target area. Significantly. i.e. the circle of the spot to be cloned has a larger diameter that the target. They used to be the same.

Is this a change (happened since mu upgrade yesterday), a default setting change or simply an error on my part?

 

Thanks for any help here

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Step 1, please update to version 4.0.17.

 

Step 2, if it still happens, can you post a screenshot?

 

I did fix a bug in 4.0.17 that was causing the clone stamp's source indicator to be drawing too big on high-DPI systems. The brush and drawing itself was fine. 

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...