Jump to content

New update is laggy


Recommended Posts

I'm not sure if I can post feedback here, I know that the feedback link does not work in the program itself, unless you have outlook. But ever since I updated, when I use the brush, it's a lot choppier, and doesnt come out smoothly at all compared to before the update.

Link to comment
Share on other sites

Do you mean that the pixels created by the brush are 'rough' looking?

 

Try setting the antialiasing in the Tool Bar to enabled :AntiAliasingEnabled: and not disabled :AntiAliasingDisabled:

Link to comment
Share on other sites

Do you mean that the pixels created by the brush are 'rough' looking?

 

Try setting the antialiasing in the Tool Bar to enabled :AntiAliasingEnabled: and not disabled :AntiAliasingDisabled:

it was enabled, and it does look choppier than before, but maybe it is my mind playing tricks on me

Link to comment
Share on other sites

Your title uses the term "laggy". That describes latency or delays, which is why Rick asked for your system specs (hint - you can copy the info from Settings > Diagnostics).

When you mentioned the brush I wondered if you were describing antialiasing.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...