Jump to content

Recommended Posts

In that case, barkbark00 is right. That's not what blend modes are designed for. The blend-mode architecture would have to be completely redesigned, and performance would likely be hideous.

Blend modes compare a single pixel with the pixel at the same coordinates on the layer below. One simple, quick calculation per pixel. Color Match has to scan the entire source image before any changes can be applied to the destination canvas.

xZYt6wl.png

ambigram signature by Kemaru

[i write plugins and stuff]

If you like a post, upvote it!

Link to post
Share on other sites
  • 10 months later...
  • 3 months later...
Not sure if this counts as necroposting but..

I downloaded Colormatch. I tried it. Clicked the 'Browse' and got a crashlog for an "unhandled error". I read all the replys on this topic and downloaded the pyrochild.effects.common.dll (again :D ). Tried again. Did not work. Downloaded the effect (again). Did not work. Downloaded Pyrochild pack (again :mrgreen: ) and tried. Guess what? Didn't work. (And BTW, I know how to install plugins :wink: )

Sent the crashlog every time. Are there any other known problems than the missing pyrochild.etc.dll?

EDIT: Tried again once more and now it worked.. :shock: I should complain about things more often :P Thanks nonetheless

I had the same problem,but I recently figured out that you don't have to click 'Browse' as long as the picture's in the clipboard.GREAT PLUG-IN Pyrochild!

Link to post
Share on other sites

There was a change in v3.5.3 that causes Browse to crash. Now, of course this is in code that isn't "for plugin use" but the fix is easy enough ... v3.5.4 will fix this without needing a new version of this plugin.

The Paint.NET Blog: https://blog.getpaint.net/

Donations are always appreciated! https://www.getpaint.net/donate.html

forumSig_bmwE60.jpg

Link to post
Share on other sites
Not sure if this counts as necroposting but..

I downloaded Colormatch. I tried it. Clicked the 'Browse' and got a crashlog for an "unhandled error". I read all the replys on this topic and downloaded the pyrochild.effects.common.dll (again :D ). Tried again. Did not work. Downloaded the effect (again). Did not work. Downloaded Pyrochild pack (again :mrgreen: ) and tried. Guess what? Didn't work. (And BTW, I know how to install plugins :wink: )

Sent the crashlog every time. Are there any other known problems than the missing pyrochild.etc.dll?

The same thing happened to me since the last update of paint.net. it happens all the time. Any help is wellcome.

Link to post
Share on other sites

Oops, I never noticed. Didn't see the bug report either, apparently. For now, use the workaround of copying the source image into the clipboard and using that instead of browsing for it.

xZYt6wl.png

ambigram signature by Kemaru

[i write plugins and stuff]

If you like a post, upvote it!

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

I downloaded this plugin (well the whole set) and it's been working for the past couple days.
Now suddenly it's going crazy and the matches are absurd and not alike at all.
The colors are very saturated and it's not really functioning like it should but there doesn't seem to be any settings to reset.

For some reason it won't insert this image into the post but here's a picture of what it's doing.

https://ibb.co/d2WC8Ww

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...