Jump to content

Vasek

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasek's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. These strings are not applied in Czech translation in this version paint.net: SettingsDialog.UI.AeroColorScheme.Value.Dark - Tmavé (it is approved "Tmavý") PluginBlockReason.UnsupportedOS - Tento modul plug-in nelze načíst v systému Windows 10 S. (it is approved "Tento modul nelze načíst v systému Windows 10 S.") Thanks!
  2. It was OK before the Anniversary update... My screenshot of this issue from Czech version of paint.net v4.0.12. The Canvas Size dialog:
  3. Sorry! I confused the login... The correct crowdin login: VasekPav language: Czech
  4. Sorry, reupload - see a new picture in my previous post. To paste action text: Everywhere (for cut, copy, deselect - the items from menu Edit) are three strings, only for paste action are two... I translate the CommonAction.Paste as "Vložit" And I want translate PasteAction.Name as "Vložení"
  5. Hi 1. The string for paste action name is missing. I translate the strings for action name a little different. See bellow: for example: for "cut" are 3 strings: <data name="Menu.Edit.Cut.Text" xml:space="preserve"> <value>Cu&t</value> <data name="CommonAction.Cut" xml:space="preserve"> <value>Cut</value> <data name="CutAction.Name" xml:space="preserve"> <value>Cut</value> for "paste" are only 2 strings: <data name="Menu.Edit.Paste.Text" xml:space="preserve"> <value>&Paste</value> <data name="CommonAction.Paste" xml:space="preserve"> <value>Paste</value> The following string is missing: <data name="PasteAction.Name" xml:space="preserve"> <value>Paste</value> 2. Some strings I can not translate (by saving DDS file type) - see Save Configuration.jpg in zip file. 3. The area (or the size) is mismatched - see size.jpg in zip file. Best Regards Vašek pictures.zip
  6. Hi all A new version of the Czech translation for Paint.NET - minor update. Edit: The Czech translation is official: since v4.0.0. This Czech language file is for v3.5.11. Best Regards Vašek --------------- Ahoj všichni, dávám k dispozici novou verzi češtiny pro Paint.NET - minoritní aktualizace. Jakékoli připomínky uvítám na e-mailové adrese v.pavlicekzavináč.centrum.cz (za zavináč si dosaďte @). Archiv extrahujte s následující cestou: C:\Program Files\Paint.NET. Poté restartujte (ukončete a znovu spusťte) aplikaci Paint.Net a v nabídce Utilities pod příkazem Language vyberte češtinu. Edit: Ve verzi 4.0.0 a novější je možné zvolit češtinu přímo při instalaci programu . Zde umístěná čeština je pro verzi 3.5.11. S pozdravem Vašek PaintDotNet.cs.zip
  7. Hi all New version of the Czech translation for Paint.NET - major update. Best Regards Vašek Edit: I removed this old version - it is possible to download below a new (modified) version. --------------- Ahoj všichni dávám k dispozici novou verzi češtiny pro Paint.NET - zkrátil jsem řetězce pro popisky nástrojů (aby se vešly na menší monitory) a upravil mnoho dalších řetězců, aby byly lépe srozumitelné. Jakékoli připomínky uvítám na e-mailové adrese v.pavlicekzavináč.centrum.cz (za zavináč si dosaďte @). S pozdravem Vašek Edit: Pro neaktuálnost jsem češtinu odstranil - níže je možné stáhnout novou (upravenou) verzi.
  8. Ahoj Chosé, spíš jsem se špatně vyjádřil - pár řetězců ti tam naopak přebývá . Všiml jsem si, že Rick nechce přidávat další jazyky... Je to škoda, strávil jsem nad překladem docela dost času - přepsal jsem ho podle terminologie Microsoftu. Ještě na Ricka něco zkusím, třeba se podvolí a přidá češtinu do instalačního programu. Měj se.
  9. Thank you once more. Could you updated also the ZIP Pack of DLLs and SETUP for the Pack of DLLs (both)?
  10. Hi all I transleted also Paint.NET v3.5.8 to Czech language... My translation is complete (in the previous post not) and in addition I translated the About box credits and add the PayPal button. I send the translation also to feedback(at-sign)getpaint.net - here is the newer version. Please include the Czech pack to the future version of the Paint.NET. Thank you very much. Best Regards Vašek Edit: I removed this old version - it is possible to download below a new (modified) version. ----------------------------- Ahoj Také jsem přeložil shodou okolností aplikaci Paint.NET v3.5.8 do češtiny. Můj překlad je kompletní (v předchozím příspěvku není). Přeložil jsem také box O aplikaci. Tímto bych také chtěl poprosit předchozí autora, aby mně překlad aplikace Paint.NET ponechal a našel si jiný program k přeložení. S pozdravem Vašek Edit: Pro neaktuálnost jsem češtinu odstranil - níže je možné stáhnout novou (upravenou) verzi.
×
×
  • Create New...