Captain

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ventor1; that is an awesome piece of work! That disco ball looks stunning! Excellent work.
  2. When you finish working on a gif on paint net and go to save it as an AGIF does it not give you an error message coming up? I downloaded that unfreez program and it doesn't work either, or should i say it doesn't work doing what i want it to do. Just have to give up i suppose.
  3. It does the same thing Sarkut when i change the view to details, i go to save it as an AGIF and the text for the details disappears, instead of before when it was the small thumbnail.
  4. I have windows Vista Sarkut and i'm just gonna try what you mention about changing the view to see if it works.
  5. No, it won't let me save it as an AGIF, as soon as i try to do that, the image, that was previously saved as an ordinary GIF disappears from my documents folder, the thumbnail just vanishes. I'll describe exactly what i'm trying to do to see if that gives you a better idea; I open paint.net, set my first background layer on to which i'm going to superimpose three photos or animated gif's which are all of the same subject. I hit the acquire from file button and browse which file i want to upload, so i see the file that is stored as a GIF, this GIF actually animates though it is stored as an ordinary gif. Now when i open that GIF if i try to save it the way you're describing that's when the small thumbnail that i'm trying to upload just vanishes. If i keep it as a GIF it uploads to my previosly set up background layer. Now i do this for all three GIF's so that essentially i have all three side by side in the image, but if i try to save that image with all three GIF's on the background layer that's when i get the error message coming up and no pic there for review. If i can explain it any further i'll try to but that's essentially what's happening, the actual GIF i'm using is of no real significance as it' could be an animated flower or a piece of animated text, it's the same thing no matter what kind of GIF i load up, they will animate individually but as soon as i build them into a background, no movement.
  6. Ok Sarkut, thanks, i'll try it out and get back to you.
  7. No i didn't do that Sarkut, they were left just as gif, but that's what i did when i loaded up one of the gifs into a small banner to try it out, and when i just used the one gif instead of three it animated perfectly. Also when i open up the image and try to save it as an agif, before opening paint net, the small thumbnails of the gif disappear from my documents folder display when i hit save.
  8. Ok here's the question that's driving me up the wall; i have a few animated gif's that i want to combine into one big picture, these are all stored as gif's not aig's. So i open them up in Paint net make them up into the pic and then when i try to save them as an aig i get an error message coming up and no review pic appears! Has anyone else had this problem? The problem is occurring at the stage where i'm building the separate images up and then saving them, as when i try to put just one of the gifs on themselves, without building them up in Paint net, they animate perfectly. Anyone else had problems with this?
  9. Thank you EER, i appreciate your help, i thought it was Sarkut who had done his stuff there for me, psychic powers you mods have indeed! Cheers for all the help and advice.
  10. Thanks Sarkut, what did you do? 'cos i couldn't remove those DLL's before, but then after sending you the errors when you sent the message i went in and it let me delete them from the effects list. I'll have a go again with the effects maybe, i've got tons of effects but some of those looked good.
  11. Ah Sarkut! you're a wizard! you must have done something 'cos i managed to delete the plug in's. Thank you, so do you recommend downloading them again? won't the same thing happen again? If you recommend it i'll go in and download them again, hoping there's no problems this time. Thank you so much for your help Sarkut.
  12. Yeah i think i'm on the newest version as i checked for updates just a few days ago. Ok here's the two errors i hope this tuns out ok. 1 of 2 -------------- File: C:\Program Files\Paint.NET\Effects\CurtisBlack.Common.dll Effect Name: PaintDotNet.SystemLayer.IFileDialogUICallbacks Full error message: System.TypeLoadException: Could not load type 'PaintDotNet.SystemLayer.IFileDialogUICallbacks' from assembly 'PaintDotNet.SystemLayer, Version=3.56.3972.42618, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. 2 of 2 -------------- File: C:\Program Files\Paint.NET\Effects\CurtisBlack.Common.dll Effect Name: PaintDotNet.SystemLayer.IFileTransferProgressEvents Full error message: System.TypeLoadException: Could not load type 'PaintDotNet.SystemLayer.IFileTransferProgressEvents' from assembly 'PaintDotNet.SystemLayer, Version=3.56.3972.42618, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
  13. Ok Sarkut i've got two plug in error messages about the Curtis Black effects, when i go in they are highlighted in blue, can you talk me through what i do now as i'm not sure.
  14. Thanks for the info Sarkut, i'll give it a go. Thank you.
  15. Just went in Sarkut to delete that Curtis Black plug in pack, and it won't let me delete it! it says folder access denied and you need permission to perform this action ! Never heard this before. Do you know how to take these off Sarkut? has there been anyone else who has had problems with this plug in? wish i'd never downloaded it now!