Jump to content

DonTomika

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DonTomika

  1. Ãœdv!

    Köszönöm szépen a hozzászólásaidat. Eredetileg úgy terveztem, hogy az RC1 fordítása marad a 3.0-hoz is, mert szinte semmi különbséget nem találtam a két verzió között (csak a Támogatás... lett dőlt betűs a Súgó menüben), az angol nyelvi fájl viszont semmit sem változott. A megjegyzéseid hatására viszont csak úgy döntöttem, hogy módosítok dolgokat. A képpont mostantól pixel lesz, a "Beillesztés új rétegbe" szöveget javítom. A színfelvevő pipetta lesz (eredetileg nem tetszett ez a szó, de Te is, meg még mások is meggyőztek, hogy cseréljek). A "kitöltés színnel"-t szerintem a súgóban Festékvödörnek hívom, csak a programban Kitöltés színnel (de ebben most nem vagyok biztos). Minden esetre ezt is javítom. Ha minden igaz, pénteken lesz kész a 3.0 magyarosítása, majd akkor szerkesztem a topik első hozzászólását, benne lesz a link. A súgót is fordítom, de az még majd később lesz kész, mert kissé lusta vagyok... :). Még egyszer köszönöm a megjegyzéseidet, és örülök, hogy tetszik a magyarosítás.

  2. Yes, I see, but I don't want to use the latest version of Paint.NET in everydays, I only want to install it to update the Hungarian Language file. When I will finish this job, I will install an older version of PdN.

    But my problem has solved, because yesterday I modified and then recompiled the source code of SetupFrontEnd, and now I can install PdN v2.72.

    Ps: Sometime in the future I will buy more RAM, but not tomorrow or after tomorrow. :)

  3. Hali!

    Amiket írtál, azoknak a nagy részét már lefordítottam (a legújabb nyelvi-fájl verzió a PdN 2.63-hoz van), csak nyáron nem volt netem, és nem töltöttem fel. :( A relief-nek szótár semmi, de majd még nézek valamit, talán lesz. Köszönöm szépen, hogy megnézted, és persze a segítséget is. Max egy hét múlva lesz PdN 2.72 nyelvi fájl is. :)

    donate magyarul támogatás, adomány...bár magyarok ugyse fognak

    Erre csak ennyit tudok írni: :lol::):D

  4. Hi!

    I have translated PdN into Hungarian. You can download the localization from the following links:

    Localization for v3.31 (ui only)

    Status: 100%

    Download: http://donmade.uw.hu/additionals/langs/ ... i.3.31.zip (38 kB)

    Localization for v2.72 (ui only) - for Windows 2000 Users

    Status: 100%

    Download: http://donmade.uw.hu/additionals/langs/ ... i.2.72.zip (29 kB)

    Help files for v2.72 (it only includes the localization of the help files, not the user interface)

    Status: 100%

    Download: http://donmade.uw.hu/additionals/langs/ ... p.2.72.zip (1,02 MB)

×
×
  • Create New...