Jump to content


Photo

Simon B's Plugin Pack: custom brushes, editable text and more (2014-06-22)


206 replies to this topic

#41 Onemorelevel

Onemorelevel
  • Members
  • 349 posts
  • Reputation:0

Posted 14 September 2009 - 09:46 PM

I got this error when I tried to run thatotherapp, and I restarted paint.net.

Ive tried it a few times. What do i do?

File: E:\Program Files\Paint.NET\Effects\ThatOtherApp.dll
Effect Name: ThatOtherApp.EffectPlugin
Full error message: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'SBCommon, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
File name: 'SBCommon, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'
at ThatOtherApp.EffectPlugin.CreateConfigDialog()
at PaintDotNet.Menus.EffectMenuBase.RunEffect(Type effectType)

WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
  • 0

"Being calm can work wonders"

Posted Image

:D~My gallery~D:

Iceberg Tutorial!


#42 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 14 September 2009 - 11:30 PM

Make sure you've copied SBCommon.dll as well as ThatOtherApp.dll.
  • 0
Posted Image

#43 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 15 September 2009 - 03:40 PM

From bug tracker:

When you choose a new brush size, you have to use the brush once before it uses the new size. This is very annoying.


The undo button doesn't work all the time. Sometimes it will undo and sometimes it won't.


Can't repro.

Could you please add a ctrl+z undo shortcut, and a ctrl+y redo shortcut?


I'll consider it.
  • 0
Posted Image

#44 Gamer_World14

Gamer_World14
  • Members
  • 1,776 posts
  • Locationhttp://gamerworld14.deviantart.com
  • Reputation:1

Posted 15 September 2009 - 09:51 PM

...

Could you please add a ctrl+z undo shortcut, and a ctrl+y redo shortcut?


I'll consider it.

I'd second that, I am a very shortcut oriented guy. ;)
  • 0

2rh937k.jpg

deviantART | Paint.NET Gallery | bennettfrazier.com <-- (My new Website!)


#45 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 22 September 2009 - 07:51 PM

Updated.

There is now a best plugins ZIP containing those plugins that were relatively well-recieved, aren't trivial and don't make me cringe. It was embarrassing including a plugin in my pack that is basically a string of *four* effects included with Paint.NET.
  • 0
Posted Image

#46 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 22 September 2009 - 08:43 PM

Updated again.
  • 0
Posted Image

#47 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 25 September 2009 - 05:20 PM

I've looked into the crash (I have the same problem) and it appears to hapoen when the noise effect is used, presumably because of a change to it in v3.5. I'll probably look further into it when v3.5 is stable.
  • 0
Posted Image

#48 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 25 September 2009 - 05:41 PM

I'ts happening to my PDN what ever slider i move :cry:


Same here, but if I fix what I think is causing the problem it won't work on v3.36.
  • 0
Posted Image

#49 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 25 September 2009 - 05:56 PM

You create XML watermarks using the specification linked-to on the plugin's page and place them in the folder (subdirectory of Paint.NET User Files) it creates, run the plugin and select it from the list.
  • 0
Posted Image

#50 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 27 September 2009 - 01:48 AM

Updated to include Find Edges v1.1.
  • 0
Posted Image

#51 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 27 September 2009 - 03:34 PM

Updated.
  • 0
Posted Image

#52 thecheesemonkey

thecheesemonkey
  • Newbies
  • 1 posts
  • Reputation:0

Posted 28 September 2009 - 01:31 PM

How do i get these plugins to work? Whenb i tey to etract it says "cannot find the specifed path accaess denied?
  • 0

#53 Ego Eram Reputo

Ego Eram Reputo

    2015 Proton Award Winner 2015 Teacher of the Year

  • Administrators
  • 9,875 posts
  • LocationNorth Canterbury, New Zealand
  • Reputation:1,216

Posted 29 September 2009 - 12:00 AM

Try here: How to Install Plugins
  • 0

thx3.jpg

ebook: Mastering Paint.NET | resources: Plugin Index | Stereogram Tut | proud supporter of Codelab
plugins: Planetoid | StickMan | WhichSymbol+ | Dr Scott's Markup Renderer | CSV Filetype | dwarf horde plugins: Plugin Browser | ShapeMaker


#54 Onemorelevel

Onemorelevel
  • Members
  • 349 posts
  • Reputation:0

Posted 30 September 2009 - 09:24 PM

Just to remind you, the link to find edges points to the animated image thread.
  • 0

"Being calm can work wonders"

Posted Image

:D~My gallery~D:

Iceberg Tutorial!


#55 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 30 September 2009 - 09:29 PM

Fixed.
  • 0
Posted Image

#56 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 01 October 2009 - 09:46 PM

Updated to include copyright info in ZIP.
  • 0
Posted Image

#57 CNRobinson07

CNRobinson07
  • Members
  • 65 posts
  • Reputation:0

Posted 05 October 2009 - 05:14 AM

hey guys... having troubles with the custom brushes...

everytime i try to change the colour, it crashes..

anyone else having this problem?
  • 0

#58 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 05 October 2009 - 10:33 PM

Could you post the log?
  • 0
Posted Image

#59 Simon Brown

Simon Brown
  • Members
  • 10,256 posts
  • Reputation:33

Posted 08 October 2009 - 10:30 PM

Updated.
  • 0
Posted Image

#60 CNRobinson07

CNRobinson07
  • Members
  • 65 posts
  • Reputation:0

Posted 09 October 2009 - 03:05 AM

Here is log for my problem with the Custom Brushes Tool:

Hidden Content:


Hope you can help me, i love this plug-in :)
  • 0